Het team van PsyBlog.nl bestaat uit zeven enthousiaste leden. Deze leden zijn naast teamlid tevens vaste auteurs van PsyBlog.nl! Onderstaand vindt u de contactgegevens van onze teamleden en hun functieomschrijvingen.

Redactie

Jerre

Jerre Maas

jerre@psyblog.nl
Eindredacteur
Jerre is sociaal psycholoog en gecertificeerd ACT-coach. Hij houdt zich bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Daarnaast is hij een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over hem kunt u vinden via LinkedIN en op zijn website.

Bekijk alle artikelen van Jerre.

Schermafbeelding 2016-07-19 om 15.08.47

Marleen Hoek

redactie@psyblog.nl
Redactie
Na het behalen van de bachelor Psychologie heeft Marleen de master Child and Adolescent Psychology behaald aan de Universiteit Leiden. Ze werkt nu als begeleider met kinderen in het gezin en in het onderwijs. Ze houdt zich bezig met de meest recente ontwikkelingen in de psychologie en heeft een grote interesse in psychopathologie en sociale psychologie. Inleven en begrip tonen voor anderen vindt ze erg belangrijk. Daarom leest ze graag psychologische boeken en kijkt ze veel documentaires. 

Bekijk alle artikelen van Marleen.

Jerre

Elke van Hal

redactie@psyblog.nl
Redactie
Elke is afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en heeft daarna drie jaar voor de klas gestaan. Momenteel werkt ze als projectmanager en geeft ze hier en daar zakelijke trainingen. Elke is vaak te vinden in de dansschool waar ze dansles geeft en choreografieën maakt. Ook is ze dol op series en documentaires.

Jerre

Hester Bastiaanse

Tekstredacteur
Hester Bastiaanse is 22 jaar. Ze doet op dit moment de master Communication Design bij Tilburg University. In deze studie specialiseert zij zich in alles wat met tekst te maken heeft. Ze volgt bijvoorbeeld vakken over de rol van afbeeldingen bij tekst, hoe mensen informatie verwerken en waarom een tekst aan moet sluiten bij de doelgroep. In haar minor heeft zij Psychologie vakken gevolgd. Dit vond zij erg interessant en het was een goede aansluiting op haar toenmalige bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Teksten schrijven ziet Hester als een leuke en leerzame hobby. Verder houdt ze erg van sporten en bakken, waar ze af en toe ook over schrijft op www.healthyhes.wordpress.com.

Teamleden

Jerre

Renske van der Linden

renske@psyblog.nl
Renske is vorig jaar afgestudeerd als Economisch Psychologe. Na haar afstuderen heeft ze een reis door Azië gemaakt. Nu is ze aan het werk als Consultant in de energiebranche. Ze schrijft graag over psychologische verklaringen van dagelijkse gebeurtenissen.
Bekijk alle artikelen van Renske.

Jerre

Loes Janssen

loes@psyblog.nl
Loes is een tweedejaars studente psychologie aan Tilburg University. Daarnaast is ze voorzitter van de studievereniging voor Psychologie in Tilburg; Complex.
Bekijk alle artikelen van Loes.

Jerre

Inge van der Heijden

inge@psyblog.nl
Inge is naast energiek en nieuwsgierig ook afgestudeerd Economisch Psychologe. Ze is altijd bezig met innovatie en ondernemerschap, en erg geïnteresseerd in keuzegedrag, beslissingsprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Waarom gaan mensen voor optie A, en niet voor optie B… en waarom blijven ze ondertussen toch twijfelen over optie C? Dit zijn dan ook de belangrijke onderwerpen waarover ze zal schrijven.
Bekijk alle artikelen van Inge.

Jerre

Suzanne Dirne

suzanne@psyblog.nl
Suzanne is een vijfdejaars student aan de Universiteit van Tilburg. Onlangs heeft ze haar Bachelor Psychologie afgerond en volgt nu een Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Momenteel loopt ze stage bij een reclamebureau. Daarnaast houdt ze zich bezig met zaken waarin ze haar creativiteit kwijt kan, zoals schilderen en grafisch ontwerp. Kijk voor haar portfolio op: www.suzannedirne.nl
Bekijk alle artikelen van Suzanne.

Jerre

Daniël van der Palm

info@dvdpalm.nl
Mentale en fysieke gezondheid, website en statistiek
Daniël heeft als achtergrond een bachelorstudie Psychologie en een Research Master Methodologie en Statistiek. Na zijn studie werkte hij 4 jaar als promovendus bij het MTO departement van de UvT en ronde hij zijn proefschrift af. Momenteel werkt hij voor het Centraal Bureau voor de Statistiek als statistisch onderzoeker. Verder is hij recent zijn eigen bedrijf gestart waarmee hij als life- en health-coach mensen helpt om hun dromen te realiseren en meer uit het leven te halen: Afvallen, opbouw van spiermassa, optimalisatie van gezondheid en het versterken van de algemene mentale houding (o.a. drive, ambitie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen).
Bekijk alle artikelen van Daniël.

Jerre

Jiska Duurkoop

redactie@psyblog.nl
Externe betrekkingen en experts
Na een loopbaan in de Taal & Communicatiewetenschap is Jiska Toegepaste Psychologie gaan studeren. Meedenken en schrijven over de vertaalslag van praktijk naar (toegepaste) psychologie- en andersom- is iets wat zij graag doet voor onder andere Psyblog.nl het de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP). Momenteel is Jiska op zoek naar mogelijkheden om ervaring op te doen binnen de geestelijke gezondheidszorg, hoofdzakelijk op het gebied van psychodiagnostiek (POH-GGZ) & e-Health (online strategy). Naast studeren en schrijven krijgt Jiska veel energie van zwemlesgeven, koken, martial arts, brainstormen en het samenbrengen van mensen, ideeën en mogelijkheden.
Bekijk alle artikelen van Jiska.

Jerre

Anne Beringer

redactie@psyblog.nl
Redacteur
Anne heeft afgelopen jaar de bachelor Psychologie en Maatschappij afgerond aan Tilburg University. Nu is ze begonnen aan de Master Gedragsverandering aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Jerre

Lianne Groot

redactie@psyblog.nl
Externe contacten
Lianne heeft afgelopen zomer haar master Kinder- & Jeugdpsychologie afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Naast haar studie is ze altijd erg actief geweest binnen de Tilburgse studentenroeivereniging Vidar. Ze heeft een passie voor het werken met kinderen en is daarom momenteel werkervaring aan het opdoen in het speciaal basisonderwijs.