Wij schrijven voor jou! En wij schrijven met veel enthousiasme over allerlei onderwerpen die met de psychologie te maken hebben.

Is er een onderwerp waar je iets (meer) over wilt weten? Zoek je achtergrondinformatie, of wil je uitleg, over een bepaald onderzoek? Heb je iets bijzonders ervaren waarvan je het psychologisch effect/gevolg graag uitgelegd wil zien? Stuur dan je verzoek/vraag in! Dat kan door een reactie op deze pagina of door het sturen van een mailtje naar vraagbaak@psyblog.nl.

Elke maand kiezen we uit de inzendingen één onderwerp, wat door één van onze auteurs behandeld zal worden in een artikel op onze website.

1 comment

  1. In een Telegraaf-column, Klare Taal, las ik het volgende zinnetje: “Een taalfout is als een openstaande gulp.” IJzersterk gevonden, en meteen een mooi voorbeeld van een dilemma. Wat doe je of ga je doen als een ander niet in de gaten heeft dat hij/zijn voor “gek” loopt/staat?
    Mijn vraag is eigenlijk tweeledig. Ik ben namelijk ook benieuwd hoe de groep 20-30 jarigen (of 20-40) tegen geschreven taalfouten aan kijkt. Stoort het hen, of lezen ze er overheen. Heeft het bijv. invloed op het onderling zaken doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *