Vacature Kernauteur PsyBlog

Is schrijven jouw passie? Zoek je een platform waar jij je psychologische kennis kunt delen? En wil jij het komende halfjaar je cv boosten? Bij PsyBlog zijn we op zoek naar kernauteurs. Als kernauteur wordt jij één van de gezichten van PsyBlog en schrijf je maandelijks één a twee artikelen voor onze website.

Wat vragen wij van jou?
Een frisse blik op psychologische onderwerpen, het vermogen over actuele onderwerpen te schrijven, initiatief te nemen en feedback te verwerken. Als kernauteur zet jij je het komende half jaar in te voor ons platform en schrijf en publiceer je in ieder geval 10 artikelen.

Wat kan jij van ons verwachten?
Een interessante vrijwillige functie waarin jij je schrijfvaardigheden kan perfectioneren.
Je krijgt deskundige feedback en werkt samen met (één van) onze redacteurs. Als nieuw gezicht van PsyBlog krijg je toegang tot het netwerk van PsyBlog en kan jij schrijven over jouw interesses en expertise. Zo zorg jij ervoor dat je opvalt!

Zijn wij op zoek naar jou?
Stuur dan zsm een e-mail naar redactie@psyblog.nl waarin jij uitlegt waarom jij onze nieuwe kernauteur wilt zijn!

Mogelijkheden Gastauteurs

Wil jij jouw psychologische kennis delen met de wereld? Zoek je een manier om taboes te doorbreken of mensen juist te amuseren? Of wil je op een leuke manier je cv upgraden? Dan is PsyBlog het platform voor jou! Schrijf over je ervaringen, je kennis of je mening. Via onderstaand formulier kun je je artikel-idee met ons delen. Wie weet wordt jouw artikel dan wel geplaatst op PsyBlog.nl!

Uiteraard is het mogelijk om onder pseudoniem of anoniem een artikel te publiceren. Wil je kijken wie jou al voor zijn gegaan, kijk dan op onze auteurspagina!

Bij het schrijven van een blog of artikel is het belangrijk dat je de onderstaande richtlijnen in je achterhoofd houdt:

  • Kies een onderwerp waar nog niet eerder over geschreven is of waar jij een unieke kijk op hebt.
  • Houdt de lengte van de blog tussen de 300 en 800 woorden.
  • Schrijf de blog op een toegankelijke manier (je/jij ipv u/uw).
  • Begin breed en verdiep naar het einde toe.
  • Schrijf een artikel dat alleen te lezen op PsyBlog.
  • Zorg voor bronvermelding als dat nodig is.
  • Gebruik rechtenvrije afbeeldingen om jouw blog of artikel helemaal af te maken. Deze vind je bijvoorbeeld op pixabay.com.

Laat via redactie@psyblog.nl weten waar jij een artikel over wilt schrijven!