Uiteraard kijk je niet iedere dag op dit weblog… wil jij er echter zeker van zijn dat je niets mist? Eens per maand komt de PsyBlog.nl nieuwsbrief uit; vol met de interessantste en best bekeken artikelen, met leuke extra-weetjes en aankondigingen van interessante evenementen!

Wil jij elke maand automatisch op de hoogte worden gebracht van het reilen en zeilen van PsyBlog.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Geschreven door Jerre Maas

Jerre is van oorsprong sociaal psycholoog en is tevens de initiatiefnemer van PsyBlog. Hij houdt zich daarnaast bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Hij is een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over Jerre kunt u vinden op www.jerremaas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *