Zojuist is de allereerste PsyBlog.nl nieuwsbrief verstuurd met daarin de leukste, interessantste en meest gelezen artikelen van de afgelopen anderhalve maand.

Bekijk de nieuwsbrief hier!

We zijn erg benieuwd naar wat jullie van de nieuwsbrief (en van het weblog) vinden. Mocht je leuke ideeën hebben voor een volgende nieuwsbrief of voor artikelen dan horen we dat natuurlijk graag van je.

Wil je voortaan automatisch de nieuwsbrief elke twee maanden ontvangen? Meld je dan snel aan!

Vriendelijke groet,

Redactie PsyBlog.nl.

Geschreven door Jerre Maas

Jerre is van oorsprong sociaal psycholoog en is tevens de initiatiefnemer van PsyBlog. Hij houdt zich daarnaast bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Hij is een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over Jerre kunt u vinden op www.jerremaas.nl.

1 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *