Natuurlijk willen ook wij iedereen nog een sensationeel 2012 toewensen! Dat het een mooi jaar mag worden waarin je je doelen bereikt, je gelukkig bent (en zal blijven) en je anderen mag en kan inspireren!

Een jaar waarvan we hopen dat je blijft genieten van de artikelen op PsyBlog.nl. Wij gaan jullie ook proberen te inspireren, gelukkig te maken en je te motiveren om je doelen te bereiken.

Ook voor ons is het een spannend jaar. Achter de schermen word hard gewerkt aan de nieuwe identiteit van PsyBlog.nl. Het PsyBlog-TEAM begint steeds beter op elkaar ingespeeld te raken.

Vandaag delen we met jullie onze nieuwe nieuwsbrief met daarin een column van redacteur Saskia Coolen, aankondigingen van artikelen die eraan zitten te komen en een top vijf met de beste artikelen van de afgelopen twee maanden. Wil je voortaan automatisch de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan!

Nieuwsbrief 4, ‘NIVEA voor iedereen!’, lees je hier!

Nogmaals een geweldig 2012 toegewenst,

Het PsyBlog.nl TEAM,

Saskia Coolen
Suzanne Dirne
Inge van der Heijden
Wendy Reinders
Loes Janssen
Saskia Peters
Jerre Maas

Geschreven door Jerre Maas

Jerre is van oorsprong sociaal psycholoog en is tevens de initiatiefnemer van PsyBlog. Hij houdt zich daarnaast bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Hij is een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over Jerre kunt u vinden op www.jerremaas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *