PsyBlog vraagt rond: wat zie JIJ in één van deze twee Rorschach-vlekken?

Tijdens de TOP-markt (een onderdeel van de introductieweek voor nieuwe studenten) in Tilburg gingen we de straat op om mensen te vragen wat zij zien in de fameuze Rorschach inktvlekken. Wat je in deze vlekken ziet vertelt namelijk iets over jezelf. Vroeger werd dit door psychologen gebruikt voor een eerste diagnose bij cliënten. Meer informatie over deze test kun je hier lezen!

Geschreven door Suzanne Dirne

Suzanne is een zesdejaars student aan de Universiteit van Tilburg. Onlangs heeft ze haar Bachelor Psychologie afgerond en volgt nu een Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Daarnaast houdt ze zich bezig met zaken waarin ze haar creativiteit kwijt kan zoals schilderen, grafisch ontwerp en het geven van workshops. Kijk voor haar portfolio op: www.suzannedirne.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *