Van spinnen tot straatvrees, van hoogtes tot wespen; vrijwel iedereen kent wel een bepaalde angst of lijdt aan een fobie. Bij mezelf merk ik heel erg dat ik door de jaren heen spinnen steeds enger ben gaan vinden. Waar ik vroeger nog doodleuk kruisspinnen ving en een week bewaarde in bakjes om de spinnenwebben vervolgens te bewonderen, schrik ik nu al op van een spin die iets te dik is naar mijn zin.

Het is filmpje is al van een tijdje geleden, maar tijdens de TOP-markt  in Tilburg gingen we de straat op om mensen te vragen wat hun grootste angst of fobie is!

Geschreven door Suzanne Dirne

Suzanne is een zesdejaars student aan de Universiteit van Tilburg. Onlangs heeft ze haar Bachelor Psychologie afgerond en volgt nu een Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Daarnaast houdt ze zich bezig met zaken waarin ze haar creativiteit kwijt kan zoals schilderen, grafisch ontwerp en het geven van workshops. Kijk voor haar portfolio op: www.suzannedirne.nl

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *