Datum: 17 maart 2011
Tijd: 16.30 uur
Locatie: Tilburg University

Het is zover! De lancering van PsyBlog.nl is aanstaande. Auteurs en experts zijn samengekomen om dit moment te vieren. Nederland is een weblog rijker. Sterker nog, Nederland heeft eindelijk een toegankelijk weblog gekregen dat de vertaalslag zal maken tussen de maatschappij en de wetenschap.

De champagne wordt geopend – de website is gelanceerd! Een groep enthousiastelingen gaat vanaf nu aan de slag met het schrijven van artikelen voor dit nieuwe weblog over alles dat met psychologie te maken heeft.

Wat kun je van ons verwachten?

  • elke week nieuwe artikelen over de volledige breedte van de psychologie door één van onze auteurs (bekijk de auteurs)
  • af en toe een verdiepend of verkennend artikel van een gastblogger
  • twee-wekelijks een ‘expert’-column van een vooraanstaande wetenschapper (lees de eerste expert-column over ‘geheimen’ van Andreas Wismeijer)
  • twee-maandelijks een nieuwsbrief met daarin de best gelezen en meest besproken artikelen (binnenkort kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief)

Benieuwd naar hoe PsyBlog.nl is ontstaan? Lees de historie!

Preview van het weblog tijdens de lancering
De countdown loopt!
Auteurs van PsyBlog.nl. V.l.n.r. Inge van der Heijden, Alex Hellemons, Jerre Maas, Suzanne Dirne en Loes Janssen. Op de foto ontbreekt Saskia Peters.

We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Geschreven door Jerre Maas

Jerre is van oorsprong sociaal psycholoog en is tevens de initiatiefnemer van PsyBlog. Hij houdt zich daarnaast bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Hij is een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over Jerre kunt u vinden op www.jerremaas.nl.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *