Voor velen is het vakantie. Zo ook voor PsyBlog.nl. Dat houdt ons echter niet tegen om jullie een tweede nieuwsbrief te sturen met daarin de leukste, grappigste en beste artikelen van de afgelopen twee maanden.

Bekijk de nieuwsbrief hier!

Graag lezen we in de reactie’s terug wat jullie van de nieuwsbrief (en het weblog vinden) zodat we de komende twee maanden nog betere artikelen kunnen schrijven.

Wil je voortaan automatisch de nieuwsbrief elke twee maanden ontvangen? Meld je dan snel aan!

Namens alle auteurs en de redactie van PsyBlog.nl wensen we jullie een fijne zomer toe!

Geschreven door Jerre Maas

Jerre is van oorsprong sociaal psycholoog en is tevens de initiatiefnemer van PsyBlog. Hij houdt zich daarnaast bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Hij is een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over Jerre kunt u vinden op www.jerremaas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *