PsyBlog.nl is ooit begonnen door een Tilburgse student psychologie. Een student die verbonden was aan de Tilburgse studievereniging psychologie; Complex.

Vandaag kondigen we vol trots aan dat we nauwer gaan samenwerken met deze vereniging. Zo zullen zij regelmatig artikelen plaatsen op ons weblog en ons op de hoogte stellen van interessante, openbare bijeenkomsten, lezingen en symposia over psychologie.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Geschreven door Jerre Maas

Jerre is van oorsprong sociaal psycholoog en is tevens de initiatiefnemer van PsyBlog. Hij houdt zich daarnaast bezig met innovatieve presentatieconcepten en presentatietechnieken en het verbeteren van zelfpresentatie. Hij is een enthousiaste en betrokken ondernemer. Meer informatie over Jerre kunt u vinden op www.jerremaas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *